top of page

Grupper og bedrifter

Fjellboms tilbyr skreddersydde turer og kurs til både bedrifter og private grupper.
Har du en idè så fikser vi resten!

Vi har etterhvert god erfaring med å arrangere alt fra dagsopplegg og helgeturer med 70 personer til ukeslange vinterkurs for en håndfull personer, både norske og utenlandske grupper. Vi tar også på oss eventer av ulike slag og strekker oss langt for å møte dine forventninger. Fjellboms har kompetanse og utstyr for en lang rekke aktiviteter. Send gjerne en forespørsel og hør hva som er mulig!
Kurs
 

Et av våre mest populære kurs er kart- og kompasskurs. Navigasjonskunnskap er etterspurt, og er for mange et springbrett til å komme seg mer ut i skog og fjell. Vi tilbyr bedrifter både teorikurs på deres arbeidsplass og praksis i marka. Dette kan også kombineres med for eksempel et turmatkurs. 

Vi tilbyr førstehjelpskurs, fjellmedisinkurs, klatrekurs, padlekurs, brekurs, skredkurs, survivalkurs og mye mer.

 

Ta kontakt for en hyggelig prat og et pristilbud.

Events
 

Fjellboms har erfaring i alt fra barne- og ungdomsleirer til bursdagsfeiringer og messer.

Vi kan bidra med klatring, padling, kurs i en rekke kategorier, konkurranser, foredrag og turer. Det er nesten bare din fantasi som setter grenser for hva vi kan få til sammen.

Ta kontakt for mer informasjon og pristilbud.

Fjellturer
 

Fjellboms kan organisere og guide alle slags turer, sommer som vinter, i den norske fjellheimen.

Vi tilbyr toppturer, kajakkturer, packraft, hytte-til-hytte-turer og mye annet. Noe av det vi får flest forespørsler på er guiding i vinterfjellet, med bruk av telt og pulk, men vi arrangerer også enkle dagsturer i Oslomarka sommerstid. Vi har erfaring med store grupper i høyfjellet både sommer og vinter.

Ta kontakt for turforslag, mer informasjon og et pristilbud.

bottom of page