SAMARBEIDSPARTNERE

Fjellboms har et nært samarbeid med flere firmaer og organisasjoner, innen både kurs og turer.

Fjellboms har et omfattende samarbeid med DNT, blant annet med DNT Oslo og Omegn og DNT sentralt. Vi holder en rekke kurs for DNT; kajakkurs, kart- og kompasskurs og utdanning av turledere på alle nivåer, turmatkurs, med mer.
 

www.dntoslo.no og www.dnt.no

Sørøyrocken er kanskje Norges aller koseligste festival. En liten og intim festival, men samtidig med mange spennende og kjente artister. Og et fokus på den fantastiske naturen i nord. Fjellboms samarbeider om aktiviteter og annet på festivalen
 

www.soroyrocken.no

kipara logo.png

Kipara tilbyr høykvalitets packrafter, men til en fornuftig pris. Fjellboms er ambassadør for Kipara, hvilket betyr at vi tester og har gleden av å bruke Kipara packraft.
 

www.kipara.no

Kajakk Nord


Kristoffer Vandbakk, som driver Kajakk Nord, er trolig en av Norges aller dyktigste kajakkinstruktører. Ikke bare rent teknisk, men også pedagogisk. Kajakk Nord tilbyr en rekke kurs og turer, blant annet i Lofoten. Sammen tilbyr vi skreddersydde turer og kurs.

Camp Villmark er Norges største og ledende villmarksmesse. Fjellboms samarbeider blant annet om ekspedisjonskurs og Camp Villmark TV-produksjon.
 

www.campvillmark.no

Midt i smørøyet,i Skarvheimen, mellom Finse, Aurlandsdalen, Geilo, Hemsedal, Jotunheimen og Hardangervidda finner du utrolig flotte og koselige Geiterygghytta. Fjellboms holder kurs og turer der.
 

www.geiterygghytta.no