top of page

SAMARBEIDSPARTNERE

Fjellboms har et nært samarbeid med mange firmaer og organisasjoner, innen både kurs og turer.

Våre hovedsamarbeidspartnere er Kipara, BarentsOutddor, Halite og Reindyrka Norge.

Fjellboms samarbeider kun med firmaer vi kan stå helt og fullt inne for, både med tanke på kvalitet, service og bærekraft.

Fjellboms har et omfattende samarbeid med DNT, blant annet med DNT Oslo og Omegn, DNT Drammen, DNT Kongsberg og DNT sentralt. Vi holder en rekke kurs for DNT; packraft- og kajakkurs, kart- og kompasskurs og utdanning av turledere på alle nivåer, turmatkurs, med mer.
dntoslo.no og dnt.no

Sørøyrocken er kanskje Norges aller koseligste festival. En liten og intim festival, men samtidig med mange spennende og kjente artister, og et fokus på den fantastiske naturen i nord. Sjekk ut bigfishadventures.no som vi også samarbeider med på Sørøya 
soroyrocken.no

kipara logo.png

Kipara tilbyr høykvalitets packrafter, og tilhørende utstyr, til en fornuftig pris. Fjellboms har et nært samarbeid med Kipara. Vi tester og utvikler packrafter for Kipara, og er dere samarbeidspartner når det gjelder kurs og turer.
kipara.no

Halite_Logo_R_1_26e8a207-fd2c-494e-b4a0-d2858b1d89fc_200x.png

Halite er høykvalitetsprodukter som holder det tørt. Bager, sekker, soveposer som virkelig holder det de lover. Utviklet for spesialstyrker og andre enheter der kvalitet ikke er diskutabelt. 
halite.no

IMG-20210508-153319-Original.jpg

Forhandler av eksklusive, nordiske tur- og interiørprodukter med særlig fokus på bærekraft og samisk tradisjon.

reindyrkanorge.no

Kajakk Nord


Kristoffer Vandbakk, som driver Kajakk Nord, er trolig en av Norges aller dyktigste kajakkinstruktører. Kajakk Nord tilbyr en rekke kurs og turer, blant annet i Lofoten. Sammen tilbyr vi skreddersydde turer og kurs. Sjekk også ut norwegianseakayaking.com.

Camp Villmark er Norges største og ledende villmarksmesse. Fjellboms samarbeider blant annet om ekspedisjonskurs og Camp Villmark TV-produksjon.
campvillmark.no

geiterygghytta.jpg

Midt i smørøyet,i Skarvheimen, mellom Finse, Aurlandsdalen, Geilo, Hemsedal, Jotunheimen og Hardangervidda finner du utrolig flotte og koselige Geiterygghytta. Fjellboms holder kurs og turer der.
geiterygghytta.no

IMG_20210810_151412_673.jpg

På Hardangervidda ligger idylliske Halne Fjellstugu. Det er vår base for både sommer- og vinterturer på vidda. Bli med på en av våre turer, book deg inn selv eller bare stopp for en nydelig vaffel.

halne.no

20220311_200129.jpg

Vi er ekstremt stolte over å være ambassadør og produkttester for Barents Outddor. De lager verdens kanskje aller beste telt. Når de i tillegg har et stort miljøengasjemnt så er de den perfekte samarbeidspartneren for oss.

barentsoutdoor.no

bottom of page