INSTRUKTØRER

Fjellboms har et stort nettverk av friluftslivsfolk med høy kompetanse og lang erfaring. Ved større arrangementer eller spesielle aktiviteter benyttes disse av Fjellboms.
Kjell Jonsson
 

Selve Fjellbomsen er Kjell Jonsson; grunnlegger av firmaet og lidenskapelig turmann. Oppvokst i Molde, omgitt av fjord og fjell, fikk han tidlig interessen for friluftsliv. Han studerte friluftslivsfag før han startet i Forsvaret, hvor han ble i 17 år. Der fikk han bred erfaring fra inn- og utland, blant annet fire fantastiske år i Finnmark og flere år i de afghanske fjellene. I 2015 bestemte han seg for å satse på det han liker best av alt; være ute i naturen og dele sine naturopplevelser og kunnskap med andre.

 

Kjell er mye på tur; i fjellene, på vidda, i skogen og på sjøen. Fra Jotunheimen til Finnmarksvidda, fra Oslofjorden til Rondane og Breheimen. Hvis han ikke er opptatt med en jobbrelatert tur så drar han på tur med venner eller alene med hunden sin Kayuh. Han er instruktør i en rekke disipliner, blant annet innen kajakk, turledelse og survival. Noe av det han ivrer mest for er å utdanne turledere da han får utnyttet alle sine kunnskaper om natur, sikkerhet, ledelse og gruppedynamikk.

Det aller viktigste for Kjell på tur er kos. Han er derfor lidenskapelig opptatt av å lage god mat, ta seg tid til å nyte utsikten og se det vakre i de små tingene. Men han liker også å pushe seg til det ytterste, og gir også deg en utfordring hvis du ønsker.

Peter Mikosch-Warren
 

Svenske, med base i Oslo og bakgrunn fra de svenske spesialstyrkene. Sykepleier på Ullevål Sykehus, med bred kompetanse innen akuttmedisin. Driver med kompetanseheving av ansatte på Ullevål, og jobber i tillegg for et sikkerhetsfirma med forberedelse av personell som reiser til krise- og krigsområder. Skredinstruktør og turlederinstruktør i Turistforeningen, med særlig kompetanse innen overlevelse, sikkerhet og krisehåndtering. Peter er også veldig opptatt av gruppedynamikk og de mellommenneskelige forhold på tur. Meget erfaren turmann som kjennetegnes med sin sindighet og grundighet. Har en forkjærlighet for de endeløse vidder.

Stian Hovi
 

NF-sertifisert klatreinstruktør høyfjell, NF-sertifisert skredinstruktør alpint og breinstruktør, NPF-sertifisert kajakkinstruktør, DNT-sertifisert vinterturleder og generelt veldig erfaren turmann. Og som om ikke dette var nok så har han også alltid et glimt i øyet! Tross flere år i Oslo-gryta er det i fjellene denne trivelige valdreskaren hører hjemme. Stian har en forkjærlighet for det alpine, og jo mer alpint, jo bedre. Stian studerer for tiden paramedisin.

Ida Grindland
 

Sprudlende stavangerjente som har bosatt seg i Nordmarka. Utdannet sykepleier og friluftspedagog, og har lang erfaring innen folkehelse og helsefremmende arbeid. Tidligere DNT-hyttebestyrer og turleder, samt NPF-sertifisert kajakkinstruktør.

Ingar Narvhus
 

En svært erfaren turmann, DNT-sertifisert vinterturleder og DNT-kursinstruktør. Lang og bred erfaring innen ledelsesutdanning, og utdanner turledere i DNT. Glad i jakt og bruker mye tid med sine elgbikkjer. Ingar er lommekjent i Jotunheimen, men er også godt kjent i en rekke andre fjellområder.

Kamilla Rust
 

Kamilla er vanntett, vettug og glad i å gå! Oppvokst på Gol i Hallingdal med høgfjellet som nærmeste nabo og venn. Hun er utdannet naturguide med friluftsliv som utgangspunkt, og studerer nå naturoppsyn. Hun er også NPF-sertifisert aktivitetsleder i kajakk og utdannet vinterturleder av DNT. I tillegg har hun befalsutdanning fra Forsvaret (UB) og en master i programmering.

 

Kamilla er en erfaren vandrer og trives best på lange turer - både sommer og vinter. Hun har blant annet vandret gjennom Jotunheimen, Rondane, Skarvheimen, Dovre, Kvamskogen/Bergsdalen og Hardangervidda, og sover like godt i snøbolig, gapahuk, hengekøye eller på svai i kano. Hun trives også veldig godt i kajakk og koser seg stort på elgjakt med elghundene sine Mille og Rex. 

Pernille Harket Bakke
 

Denne solstrålen av en turguide kan blant annet skilte med Norge på langs. DNT-sertifisert turleder som tilbringer så mye tid hun kan i marka og fjellet sammen med hundene sine. Blir du ikke i godt humør av å være på tur med Pernille blir du det aldri. La deg heller ikke lure av det uskyldige utseendet - Pernille er "bjønnsterk" og seig som få.

Svein Sætre
 

"No raining - no training" og "Stop wishing - start doing" er typiske utsagn fra "Super-Svein", som bare blir enda mer motivert hvis det regner. Denne energibunten er NPF-sertifisert kajakkinstruktør, som stortrives i bølgene. Han har også lang erfaring med trening og kosthold, blant annet som TRX-instruktør for PT, gruppetrening og sportsmedisin. Svein er også veldig ivrig sykler og packraft-padler.

Carl Wernhoff

Carl elsker skikjøring og klatring over alt på jord. Han er sertifisert alpin klatreinstruktør, snart ferdig sertifisert NF-skredinstruktør og har en bachelor i Resort Management and Outdoor Adventure Leadership fra Sierra Nevada College. Denne blide svensken har mye erfaring fra fjellene i USA, Alpene og ikke minst rundt omkring i Norge. Det aller beste med tur, synes Carl, er å få dele disse fantastiske naturopplevelsene med  kurs- og turdeltagerne.

Frederik Emil Juul

Lege som elsker å løpe i fjellet - jo lengre, jo bedre. Han arbeider som forsker ved Rikshospitalet, og har også erfaring som fastlege i fjellbygda Skjåk og legevakt for Øvre Gudbrandsdalen. Frederik Emil er turleder i Turistforeningen, aktiv fjelløper og initiativtaker til konseptet DNT Run. Han er også en skikkelig toppturentusiast.

Jakob Gjerde
 

Jakob er Fjellboms-ambassadør i Stavanger og aspirant i firmaet. Ivrig speider og friluftslivsentusiast som tross sin unge alder allerede er svært erfaren. I 2018 overnattet han 46 netter i strekk i telt...  og han er på tur nesten hver eneste helg.

David Møller

 

Denne blide og tankefulle karen er kursleder i DNT sin turlederutdanning, DNT vinterturleder og NPF-sertifisert kajakkinstruktør nivå 2. Han har siden 2014 vært en av turistforeningens mest engasjerte frivillige innenfor organisasjonsutvikling og turledelse. I skoleåret jobber han som linjelærer på Grønn Action ved Evje Folkehøgskole, hvor han underviser i friluftsliv, selvledelse og bærekraft. David er en morsom og uhøytidelig type, som deler åpent og byr på seg selv. Hans interesse for formidling, foto, matlaging, relasjoner, samfunn og gode opplevelser vil du som deltaker garantert få glede av!
Du kan lese mer om David her: https://folkogfriluft.no

Kontakt

E-post: post@fjellboms.no

Telefon: 911 02 519

Org. nr: 918275703
Konto. nr: 9801.47.02318

© 2017 Fjellboms.no