top of page
IMG-2802.JPG

Toppturhelg i Jotunheimen

Gjendesheim er en flott turisthytte sentralt plassert i Jotunheimen med de fineste fjellene i umiddelbar  nærhet. Med bilvei til døren, utstyrsleie og alle rettigheter ligger alt det praktiske til rette for en flott helg i fjellet. Her kan man velge mellom bratte og utfordrende randonnéturer, mindre bratte randonnéturer, fjellskiturer og milevis med langrennsløyper. Området rundt er svært variert og har noe for enhver smak. Det trivelige vertskapet på Gjendesheim turisthytte byr på lokalmat og peiskos.

Vi har mulighet til å skreddersy opplegg til din bedrift.

Vi kan tilby toppturer i ulik vanskelighetsgrad, både bratte og mer utfordrende turer (mer enn 30°), og turer som egner seg for de fleste (under 30°, men lik
evel flott skikjøring). Ved større grupper har vi også mulighet til å nivåinndele og tilby ulike turmål etter evne og ønske. Sikkerhet har alltid første prioritet, og hvilke turmål som er aktuelle vil styres av vær- og skredforhold. Skulle dere ønske dagskurs skred er dette også noe vi kan inkludere.

Det finnes mange fine fjellskiturmål fra Gjendesheim. Man trenger slett ikke gå på randonnéski for å finne topper med flott utsikt. Har du drømt om å gå Besseggen uten køen av turister så er det nå du kan gjøre det - på ski! Foretrekker du flatere terreng så finnes det flere spennende daler å utforske.

Er du mest glad i langrennski kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren og suse bortover trikkeskinnene i lettgått terreng med fantastisk utsikt.

Vi har erfaring med å arrangere turer for alt fra enkeltpersoner til store grupper på 70 deltagere. Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hvilket aktivitetsopplegg dere ønsker, og tilrettelegger for den gruppestørrelsen dere vil ha. Det er åpent for å booke helg, langhelg eller i ukedager i tidsrommet mars-mai.

Priseksempler:

xxxxx

Gjennom vårt samarbeid med Gjendesheim turisthytte tilbyr vi rabatterte priser på kost og losji for grupper. Les mer om Gjendesheim her!

bottom of page