top of page
IMG_5085_edited.jpg

Ski- og aktivitetsdager på Finsehytta

Magiske Finse! Plassert på høyeste punkt på Bergensbanen med lang og snøfull vinter. Hit kommer du deg kun med tog, et lite, magisk sted  isolert fra omverdenen. Polarheltene kom hit for å trene og gjøre seg klare for arktiske eventyr.

Finsehytta er en koselig turisthytte med god hjemmelaget mat og eget bryggeri. Fra hytteveggen har du utsikt til Hardangerjøkulen, Norges sjette største isbre. Her kan man velge mellom lengre og kortere fjellskiturer, og enklere randonnéturer. Området rundt er svært variert og har noe for enhver smak.

Vi skreddersyr et opplegg for din bedrift.

Vi kan tilby fjellskiturer av ulik vanskelighetsgrad. Både toppturer og slakere turer. Ligger forholdene til rette kan vi også gå rundtur på Hardangerjøkulen. Skulle dere ønske dagskurs skred er dette også noe vi kan inkludere.

Vil du helst stå på randonné? Finse har flere små topper å by på, og muligheten for å gå flere av disse i løpet av dagen er stor. På randonnéski kan vi også gå litt brattere (mer enn 30°), hvis det er ønskelig og forholdene ligger til rette for det. Sikkerhet har alltid første prioritet, og hvilke turmål som er aktuelle vil styres av vær og skredforhold.

Det er ikke alle som er like glad i skitur og ønsker en annen opplevelse. Da kan du bli med på trugetur (vi har et større antall høykvalitetestruger til utlån), være med å bygge en iglo eller bare sitte i hytteveggen og nyte utsikten.

Vi har erfaring med å arrangere turer for alt fra enkeltpersoner til store grupper på 70 deltagere. Ta kontakt med oss, så kan vi diskutere det aktivitetsopplegget som passer dere, og tilrettelegge for den gruppestørrelsen dere vil ha. Det er åpent for å booke helg, langhelg eller i ukedager i tidsrommet 3.mars-20.mai.

Priseksempler:

 

xxxx
 

Kost og losji

Finsehytta er en betjent DNT-hytte. Overnatting skjer på 2-, 4- eller 6-mannsrom, og det er felles toalett- og dusjfasiliteter. 3-retters middag, frokost og niste/termos er inkludert i døgnprisen. Drikke til middagen kjøpes utenom. Gjennom vårt samarbeid gir Finsehytta en rabattert pris for grupper.

Les mer om Finsehytta her!

 

bottom of page