top of page
2021-03-15%2520venabygd%2520bilde%25201_

Familieskitur på Venabygdsfjellet

Bli med på koronavennlig familietur med glamping og topptur!

 

Denne påsken inviteres du og din familie til sosialt teltliv på vakre Venabygdsfjellet! Det skal graves, lekes, gåes på ski og koses. Området byr på både nydelige langrennsløyper og enkelt fjellskiterreng, og for de som ønsker det blir det også topptur. Dere stiller med godt humør - vi stiller med utstyr.

Turen går 2.-4.april 2021 og egner seg for familier med barn i alderen 7-12 år.

 

Dagsprogram

 

Langfredag

Vi møtes på parkeringsplassen ved Spidsbergseter kl 1300. Der får dere utdelt pulk, telt og primus, samt annet utstyr dere måtte ha behov for. Vi følger langrennsløypene forbi Veslefjell før vi svinger av og finner en flott basecamp. Resten av dagen går med til å etablere camp, lage god mat og leke.

 

Påskeaften

Etter en rolig morgen og frokost i teltene setter vi ut på dagens eventyr. Turmålene bestemmes av været og gruppas ønsker, kanskje deler vi oss i to grupper. Vel tilbake i basecamp fyrer vi opp et påskebål og vi griller middag. Vi krysser fingrene for fint vær og stjernehimmel.

 

1.Påskedag

Vi starter dagen med påskeeggjakt! Vi tar oss en kortere tur og nyter snø, utsikt og forhåpentligvis sol, før vi pakker sammen og går tilbake til Spidsbergseter og bilene. Avslutning ca kl 1600.

 

Smittevern

Hver familie utgjør en kohort og vi holder oss i kohorter hele turen. Barna får leke sammen, men skal holde 1 meter avstand til hverandre. Hver familie får utdelt pulk (med drag og sele), stort basecamptelt (med snøplugger og annet materiell) og primus (bensinbrenner/gassbrenner inkludert drivstoff og kjelesett). Hver familie tar selv med håndsprit.

 

Pris

Per kohort, inntil to voksne og to barn: kr 2.855,-

Ønsker dere å delta og benytte eget telt, pulk, etc, ta kontakt for egen pris.

Faktura sendes ut ved påmelding.

Inkludert i prisen:

  • Leie av telt, pulk og stormkjøkken

  • Sertifiserte fjellguider og aktivitetsledere

  • Ved til bål

  • Påskeegg til barna

 

Ikke inkludert i prisen:

  • Reise til og fra Spidsbergseter på Venabygdsfjellet

  • Personlig utstyr og bekledning (sovepose og liggeunderlag kan leies mot et tillegg i pris)

  • Mat og drikke

NB! Turen er væravhengig, så ved kraftig vind, svært lave temperaturer, etc, kan turen bli flyttet eller avlyst. En avgjørelse tas senest to dager før turen.

Pakkeliste

Vår anbefaling til pakkeliste finner dere her.

Reise

For å holde oss innenfor gjeldende smittevernbestemmelser forutsettes det at hver kohort selv består transport til og fra parkeringsplass ved Spidsbergseter Resort på Venabygdsfjellet. Kommer du fra Oslo følg E6 til du har passert Ringebu. Ta av ved skilting til Venabygdsfjellet og Rondane nasjonalpark.  Det er skiltet avkjøring til Spidsbergseter.

Påmelding

Send en e-post til post@fjellboms.no. Vi trenger fullt navn på alle deltagerne, et telefonnummer og alder på barna. Si gjerne ifra hvis du har noen allergier, sykdommer eller andre behov som du tenker at vi bør vite om.

Covid-19 informasjon

Vi følger selvfølgelig Statens retningslinjer for alle våre aktiviteter, noe som medfører at retningslinjer for turen kan endres på kort varsel. Vi har alltid hatt et stort fokus på smittevern og hygiene på våre turer, men har sett oss nødt til å innføre ytterligere noen tiltak, blant annet desifisering av alt utstyr mellom hver tur. Du skal føle deg trygg på tur med Fjellboms!

Skulle turen bli avlyst av smittevernhensyn vil dere få påmeldingsavgiften refundert. For konkrete smitteverntiltak på turen se lenger opp i teksten.

bottom of page